Vende Pune

Mjeshter për Vendosjen e Pllakave

QUS N.SH.T.

Full time
Prishtine
Dec 20

Social Research

Checchi and Company Consulting, Inc.

Full time
Kosovë
Dec 20

Public Service Announcements

Checchi and Company Consulting, Inc.

Full time
Kosovë
Dec 20

Praktikë për studentë

ProCredit Bank

Full time
Prishtinë, Pejë, Prizren, Mitrovicë, Gjakovë, Ferizaj, Gjilan
Dec 20

Roje Fizike (100 Pozita)

Delta Security

Full time
Prishtine
Dec 20

Zyrtar Mbeshtetes i Deges

KEP Trust

Full time
Kamenicë
Dec 18

Prezantues mjekësor (3)

Actavis Internatinal LTD

Full time
Prishtine
Dec 18

Zyrtar për hartim dhe harmonizim të...

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

Full time
Prishtine
Dec 18

Zyrtar për programim të IPA-s

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

Full time
Prishtine
Dec 18

Zyrtar për Promovimin e Kartës Evropiane...

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

Full time
Prishtine
Dec 18

Asistent/e Ekzekutive në Zyrën e Sekretarit...

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Full time
Prishtine
Dec 18

Drejtor Financiar i Bordit Drejtues të...

Bordi Drejtues i Shërbimeve Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës

Full time
Prishtine
Dec 18

Mësimdhënës 2

Drejtoria e Arsim në Ferizaj

Full time
Ferizaj
Dec 17

Agjent/e Tregëtar/e

BIRRA PEJA Sh.A.

Full time
Gjilan
Dec 17

Shitëse në Sallon

Mob In

Full time
Fushe Kosove
Dec 17

ARKITEKT/E PËR ENTERIER

Mob In

Full time
Fushe Kosove
Dec 17
Prishtine
Dec 17

Vende te lira Pune (50)

"Gentle Research"

Full time
Prishtine
Dec 17

Vende pune ne Amerike per Femra...

Intrax-Kosova

Full time
Prishtine
Dec 17

Telefonues(e) qe zoterojn gjuhen Gjermane, Italiane,...

CCTD Call Center TeleDirect në Prizren

Full time
Prizren
Dec 17

Pastruese

Al-Petrol

Full time
Sllatine (Fushe – Kosove)
Dec 17

Vende te lira Pune (22)

Albi Group

Full time
Prishtine
Dec 17

Risk Manager

KosInvest

Full time
Prishtine
Dec 16
Prishtine
Dec 16

Telefonues(e) qe zoterojn gjuhen Gjermane, Italiane,...

“CC Globalcall” sh.p.k.

Full time
Prishtine
Dec 16

Senior Human Rights Officer/Head of Regional...

OSCE Mission in Kosovo

Full time
Pejë
Dec 16

Teknike e licensuar e farmacisë

Barnatore Linda B.

Full time
Prishtine
Dec 16

Kujdestare për fëmijë (10)

NinaNana sh.p.k.

Full time
Dec 16

Vende te lira Pune (6)

BETA sh.p.k.

Full time
Lipjan
Dec 16

Agjent/e i Shitjes

Kompania Schafer

Full time
Prishtine
Dec 16
Prishtine
Dec 16
Prishtine
Dec 16

Monitoring and Evaluation Officer, Prishtina

IREX International

Full time
Prishtine
Dec 16

Vende te lira Pune (4)

Albi Group

Full time
Prishtine
Dec 14

Agjent/e te shitjes (25)

Buna Sh.p.k

Full time
Prishtine
Dec 14

Drejtor i Qendrës Kinematografike të Kosovës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Full time
Dec 13

Vende te lira Pune (6)

BETA sh.p.k.

Full time
Lipjan
Dec 12

Senior Human Rights Officer/Head of Regional...

OSCE Mission in Kosovo

Full time
Pejë
Dec 12

Zyrtar i Notifikimit

Agjencia Kosovare e Pronës (AKP)

Full time
Mitrovicë
Dec 12

Instruktor ne profile te ndryshme (8)

Qendra e Kompetencës/ Ferizaj

Full time
Ferizaj
Dec 12

Drejtor dhe Zëvendës drejtor (3)

Drejtoria e Arsimit/ Ferizaj

Full time
Ferizaj
Dec 12

Mësimdhënës (2)

Drejtoria e Arsimit/ Ferizaj

Full time
Ferizaj
Dec 12

Mësimdhënës ne Nerodime

Drejtoria e Arsimit/ Ferizaj

Full time
Ferizaj
Dec 12

Zëvendës drejtor për zhvillimin e arsimit...

Drejtoria e Arsimit/ Ferizaj

Full time
Ferizaj
Dec 12
Prishtine
Dec 12

Risk Manager

KosInvest

Full time
Prishtine
Dec 12

Zyrtar Administrate

"Gentle Research"

Full time
Prishtine
Dec 11

Agjent Shitje

REX Automobile Sh.p.k

Full time
Prishtine
Dec 11
Prishtine
Dec 11
Prishtine
Dec 11

Monitoring and Evaluation Officer, Prishtina

IREX International

Full time
Prishtine
Dec 11

Drejtor/ei/e Blerjes dhe Furnizimit

Meridian Express sh.p.k

Full time
Prishtine
Dec 11

Transport Operations Manager

Maksi Global Lojistik

Full time
Dec 11

Menaxher të Shitjes (2)

Agromarket Ks

Full time
Gjilan
Dec 11

Mbikëqyrës/e i/e Shitjes

Meridian Express sh.p.k.

Full time
Prishtine
Dec 11

Inspektor

Agjencia e Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguria Bërthamore

Full time
Prishtine
Dec 10

Agjentë të Marketingut (2)

BluFarm

Full time
Dec 10

Mjek specialist (16)

Qendra Klinike Universitare e Kosovës

Full time
Prishtine
Dec 10

Anëtarë të Bordit të Komisionit të...

Zyra e Kryeministrit

Full time
Prishtine
Dec 10

Recepcionist (Ndrrim Te Nates)

Hotel Afa Residence

Full time
Prishtine
Dec 10

Nëpunës administrativ në QKRC

Ministria e Punëve të Brendshme

Full time
Prizren
Dec 10

Drejtor Financiar i Bordit Drejtues të...

Ministria e Shëndetësisë

Full time
Prishtine
Dec 10

Agjent/e i Shitjes

Kompania Schafer

Full time
Prishtina, Grand store dhe Albi Mall
Dec 9

Transport Operations Manager

Maksi Global Lojistik

Full time
Dec 9

Inxhinier/e te të gjitha profileve

Mabetex Project Engineering

Full time
Prishtine
Dec 9

Ekonomist/e

Mabetex Project Engineering

Full time
Prishtine
Dec 9

Punëtorë në lëmin e ndërtimtarisë

Mabetex Project Engineering

Full time
Prishtine
Dec 9

Market Developer – Zhvillues Tregu

Coca Cola Hellenic

Full time
Prishtine, Mitrovice, Peje, Gjakove, Ferizaj, Gjilan, Prizren
Dec 9
Prishtine
Dec 9

Mundesi punesimi ne Gjermani dhe Austri

General Management Consultants Sh.p.k

Full time
Prishtine
Dec 9

ASISTENT/E NË ADMINISTRATË

Mob In

Full time
Fushe Kosove
Dec 9

Menaxher i Degës

TEB Bank

Full time
Ferizaj
Dec 9

Monitoring and Evaluation Officer, Prishtina

IREX International

Full time
Prishtine
Dec 6
Prishtine
Dec 6

Ndihmes per instalime elektrike

Albaelettrica kosova Sh.p.k.

Full time
Magjistralja - Prishtine Mitrovice Km,3, Prishtine
Dec 6

Shofer (Vozitës)

Magno-tex Sh.p.k

Full time
Prishtine
Dec 6

Agjent Shitje

REX Automobile Sh.p.k

Full time
Prizren
Dec 6

Drejtor te Klinikave (32)

Qendra Klinike Universitare e Kosoves

Full time
Prishtine
Dec 5

Mjek specialist (16)

Qendra Klinike Universitare e Kosovës

Full time
Prishtine
Dec 5

Mjek specialist (3)

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik/ Pejë

Full time
Pejë
Dec 5

Mjek specialist (2)

Ministria e Shëndetësisë/ Gjakovë

Full time
Gjakovë
Dec 5

Mjek specialist (11)

Ministria e Shëndetësisë/ Mitrovicë

Full time
Mitrovicë
Dec 5

Neonatolog

Spitali i Përgjithshëm/ Gjilan

Full time
Gjilan
Dec 5

Mjek specialist (2)

Spitali Përgjithshëm/ Prizren

Full time
Prizren
Dec 5

Mjek specialist (2)

Spitali Përgjithshëm/ Pejë

Full time
Pejë
Dec 5

Mjek specialist (4)

Spitali Përgjithshëm/ Gjakovë

Full time
Gjakovë
Dec 5

Mjek specialist (4)

Spitali Përgjithshëm/ Ferizaj

Full time
Ferizaj
Dec 5

Mjek specialist (2)

Spitali i Përgjithshëm/ Vushtrri

Full time
Vushterri
Dec 5

Pulmolog

Instituti Kombëtar i Mjekësisë së Punës në Gjakovë

Full time
Gjakovë
Dec 5
Prishtine
Dec 4
Prishtine
Dec 4

Inspektor

Agjencia e Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguria Bërthamore

Full time
Prishtine
Dec 4

Zyrtar i lartë për Licencim

Agjencia e Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguria Bërthamore

Full time
Prishtine
Dec 4

Zyrtar administrativ

Agjencia e Kosovës për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguria Bërthamore

Full time
Prishtine
Dec 4

Drejtor i Ansamblit “Shota”

Ministria e Kulturës, Rinise dhe Sportit

Full time
Prishtine
Dec 4

Drejtor i Qendrës për Edukim dhe...

Drejtoria e Arsimit dhe Kulturës/ Kaçanik

Full time
Kaçanik
Dec 4

Fasader (5)

GreenBAU d.o.o

Full time
Ljublana, Slovenia
Dec 3
Prishtina, Kosovo, UN Administered Territory
Dec 3

Market Developer – Zhvillues Tregu

Coca Cola Hellenic

Full time
Prishtine, Mitrovice, Peje, Gjakove, Ferizaj, Gjilan, Prizren
Dec 3

Montues te Mobileve/ Peje

Mob In

Full time
Pejë
Dec 3

Network Engineer (m/f)

Quipu GmbH

Full time
Prishtine
Dec 3

Zyrtar i Shitjes Direkte

TEB Bank

Full time
Prishtine
Dec 3

Anëtarë të Bordit të Komisionit të...

Zyra e Kryeministrit

Full time
Prishtine
Dec 3

Mjekë të praktikës së përgjithshme (4)...

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare-Vushtrri

Full time
Vushterri
Dec 3

Dy punëtrë-e administrative për punë ne...

Ministria e Shëndetësisë

Full time
Pejë
Dec 2

Chief of Party – Transformational Leadership...

Chemonics International Inc.

Full time
Kosovë
Dec 2

Punesim per student/e ne Gjermani per...

IBRO Group Sh.a.

Full time
Prishtine
Dec 2

Nëpunës administrativ në QKRC

Ministria e Punëve të Brendshme

Full time
Prizren
Dec 2

Recepcionist (Ndrrim Te Nates)

Hotel Afa Residence

Full time
Prishtine
Dec 2

Kuzhinier/e

Grand Store

Full time
Prishtine
Dec 2
Hani i Elezit
Dec 2

Asistent/e ekzekutiv/e

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës BQK

Full time
Kosovë
Nov 30
Prishtine
Nov 30

Asistente për Marketing

Estethica

Full time
Prishtine
Nov 30

Kontabiliste (2), Menaxher i shitjes (1)

’FLUIDI’’&’’RC COLA’’- Gjilan

Full time
Gjilan
Nov 30

Shites/e

N.t.p Ora

Full time
Prishtine
Nov 30

Projektim dhe Shitje

Hymeri Kleemann Sh.p.k.

Full time
Prishtine
Nov 30

Agjente të Marketingut (2)

IPMAGAZINE

Full time
Nov 30

Farmacist/e (6)

Barnatore Pentagoni

Full time
Mitrovicë , Vushtrri , Prishtinë , Skenderaj
Nov 29

Shofer

Infosoft Office sh.p.k.

Full time
Nov 29

Trade Marketing Officer/ Rajoni i Prishtinës

Coca Cola Hellenic

Full time
Prishtine
Nov 29

Menaxher i Prokurimit

Agjencia kundër Korrupsionit

Full time
Prishtine
Nov 29

Zyrtar për buxhet, financa dhe prokurim

Agjencia e Kosovës për Forenzikë

Full time
Prishtine
Nov 29

NATIONAL PROJECT COORDINATOR, BUILDING A BETTER...

United Nations Development Programme

Full time
Prishtine
Nov 29

ANALIST PËR STRUKTURË TARIFOR

ZYRA E RREGULLATORIT PËR ENERGJI

Full time
Prishtine
Nov 27

PËRKTHYES/E I/E GJUHËS ANGLEZE

ZYRA E RREGULLATORIT PËR ENERGJI

Full time
Prishtine
Nov 27

ZYRTAR/E PËR ASISTENCË TË BORDIT

ZYRA E RREGULLATORIT PËR ENERGJI

Full time
Prishtine
Nov 27

National Expert on Economic Zones

IOM Mission in Kosovo

Full time
Prishtine
Nov 27

Researcher and Database Developer

IOM Mission in Kosovo

Full time
Prishtine
Nov 27

Drejtor i Qendrës Kinematografike të Kosovës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Full time
Prishtine
Nov 27

Drejtor i Njësisë Organizative të QIRSKP...

Qendra për Integrim dhe Rehabilitim të Sëmurëve Kronik Psikiatrik

Full time
Shtime
Nov 27

Drejtor i Njësisë Organizative të SHSKUK

Qendra Klinike Universitare Stomatologjike e Kosovës

Full time
Prishtine
Nov 27

Asistent i audiologjisë

Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve

Full time
Prishtine
Nov 26

Asistent i ortoprotetikës

Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve

Full time
Prishtine
Nov 26

Asistent i farmacisë në prodhim

Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve

Full time
Prishtine
Nov 26

Asistent i kujdesit social – shëndetësor

Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve

Full time
Prishtine
Nov 26

Asistent i ortopedisë

Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve

Full time
Prishtine
Nov 26

Asistent i sigurisë ushqimore dhe dietave

Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve

Full time
Prishtine
Nov 26

Opticient

Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve

Full time
Prishtine
Nov 26

RWL PROJECT COORDINATOR

UN WOMEN

Full time
Prishtine
Nov 26

rojektleitung Nachhaltige lokale Dienstleistungen (Abfallwirtschaft), Prishtina

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)

Full time
Prishtine
Nov 26

Udhëheqës për trajnim dhe informim

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Full time
Pejë
Nov 26

Zyrtar i Lartë për Pranimin e...

Ministria e Drejtësisë

Full time
Prishtine
Nov 26

Zyrtar i Lartë për Hetime dhe...

Agjencia kundër Korrupsionit

Full time
Prishtine
Nov 26

Menaxher i “Trepçës – Ndërmarrje në...

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP)

Full time
Mitrovicë
Nov 26

Shofer

Migros Group Sh.p.k.

Full time
Fushe Kosove
Nov 26

Shites/e

Ryva Dress

Full time
Prishtinë
Nov 25

Farmacist/e 6

Barnatore Pentagon

Full time
Kosovë
Nov 25

15 Software Engineer

General Management Consultants Ll.c.

Full time
Prishtinë
Nov 25

Përkthyes nga gjuha shqipe në atë...

Kuvendi i Republikës së Kosovës

Full time
Prishtinë
Nov 25

30 Vende te Lira Pune

RINGS - GRAND STORE

Full time
Prishtinë
Nov 25

Përkthyes nga gjuha shqipe në atë...

Kuvendi i Republikës së Kosovës

Full time
Prishtinë
Nov 25

Dy punëtorë-e Administrative

Ministria e Shëndetësisë

Full time
Pejë
Nov 23

Përfaqësues Mjekësor

Nobel llaç

Full time
Prishtine
Nov 23

Udhëheqës për trainim dhe informim

Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillixnit Rural

Full time
Pejë
Nov 23

Promotere (20)

Kosmonte Foods Sh.p.k.

Full time
Prishtinë, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë, Vushtrri, Prizren, Pejë dhe Gjakovë.
Nov 22

Vende te lira Pune (30)

Al-Petrol

Full time
Kosovë
Nov 22

Praktikantë/gazetarë

Portali Informativ Infolajmi

Full time
Gjilan
Nov 22

Perkthyes Gjyqesor i Gjuhes Italiane ne...

Zyra Per Perkthim

Freelance
Gllogoc
Nov 22

LOCAL SECURITY ASSOCIATE

UNDP in Kosovo

Full time
Prishtine
Nov 22

Chief of Party

Chemonics International Inc.

Full time
Prishtine
Nov 22

Kontabilist

TRULY NOLEN

Full time
Prishtine
Nov 22

Shites Elektronike

Wireless Edge Solutions

Full time
Prishtine
Nov 20

Menaxher i Prokurimit

Agjencia kundër Korrupsionit

Full time
Prishtine
Nov 20

Zyrtar i lartë i përkthimeve

Akademia e Kosovës për Siguri Publike

Full time
Vushterri
Nov 20

Management Trainee

LC WAIKIKI

Full time
Prishtine
Nov 20

Section Manager

LC WAIKIKI

Full time
Prishtine
Nov 20

Store Manager/ Prishtine

LC WAIKIKI

Full time
Prishtine
Nov 20

Store Manager/ Prizren

LC WAIKIKI

Full time
Prizren
Nov 20

Kontabilist/e

LC WAIKIKI

Full time
Kosovë
Nov 20

Shitës – meshkuj (2)

EUROGOMA

Full time
Gjakovë
Nov 19

Shitës/e (2)

Magniflex

Full time
Prishtine
Nov 19

Asistente e mjekut në Qendrën Estetike...

Spitali Special Bahçeci

Full time
Afer QMI
Nov 19

Vende te lira Pune

Ltb Jeans Prishtina

Full time
Prishtine
Nov 19

Drejtor Menaxhues

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP)

Full time
Prishtine
Nov 19

Evaluation Consultant

UN-Habitat Kosovo

Full time
Kosovo and home-based
Nov 19

Chief of Party – Transformational Leadership...

Chemonics International Inc.

Full time
Kosovë
Nov 19

Shef i Auditimit të Brendshëm

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK)

Full time
Prishtine
Nov 18

Dizajner Grafik

BP Home Sh.p.k

Full time
Prishtine
Nov 18

MICRO ACCOUNT OFFICER

Raiffeisen BANK

Full time
Podujevë
Nov 18

Menaxher/e i/e Shitjes

N.T.P Leonida

Freelance
Prishtine
Nov 18

Vende te lira Pune (121)

“Viva Fresh” S.hp.k.

Full time
Pejë
Nov 18

Asistent/e ekzekutiv/e

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës BQK

Full time
Prishtine
Nov 18

Doktor të Mjekësisë së Përgjithshme

QKMF Fushë-Kosovë

Full time
Fushe Kosove
Nov 18

Senior Human Rights Officer/ Head of...

OSCE Mission in Kosovo

Full time
Prizren
Nov 16

Agjencia e Regjistrimit Civil

Full time
Mamushë
Nov 16

Koordinator në Qendren e Regjistrimit të...

Agjencia e Regjistrimit Civil

Full time
Mamushë
Nov 16

Vende te lira Pune (10)

ELKOS GROUP

Full time
Pejë
Nov 16

Punesim per student/e ne Gjermani per...

IBRO Group Sh.a.

Full time
Prishtine
Nov 16

Dizajner Grafik

BP Home LLC

Full time
Prishtine
Nov 16

Ligjerues të Gjuhës Angleze (2)

Kompania "MUBARE GROUP"

Full time
Prishtine
Nov 15

Ligjerues të Gjuhës Gjermane (3)

Kompania "MUBARE GROUP"

Full time
Prishtine
Nov 15

Ligjerues të Gjuhës Frenge (2)

Kompania "MUBARE GROUP"

Full time
Prishtine
Nov 15

Ligjerues të Gjuhës Italiane (2)

Kompania "MUBARE GROUP"

Full time
Prishtine
Nov 15
Prishtine
Nov 15

Teknik per Matje ne teren

BINNI

Full time
Pejë
Nov 15

Shitese

BINNI

Full time
Pejë
Nov 15

Zyrtar i Rishqyrtimit

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës BQK

Full time
Prishtine
Nov 15

MICRO ACCOUNT OFFICER

Raiffeisen Bank

Full time
Podujevë
Nov 15

50 Call Agent/e

SwissVersicherung Gmbh

Full time
Prishtine dhe gjithe Kosoven
Nov 15

Arkëtar/e

Meridian Express sh.p.k

Full time
Prishtine
Nov 15

Punëtor në Pompë

AL-Petrol

Full time
Prishtine
Nov 15

Senior Specialist Network Unit

Procredit Bank Kosovë

Full time
Tiranë
Nov 15

Vende te lira Pune (3)

Costa Caffe

Full time
Prishtine
Nov 14

Asistente e Stomatologjise

Klinika Dentare "Dental Center"

Full time
Prishtine
Nov 14

Agjent/e shitjes

English Zonne

Full time
Kosovë
Nov 14

Young IT Professional

QUIPU

Full time
Kosovë
Nov 14

Kamarier, Recepsionist (2)

Hotel Pejton

Full time
Prishtine
Nov 14

Asistent/e Administrativ/e

Shtypshkronja Siprint

Full time
Prizren
Nov 14

Shitës/e

AZTECH Sh.p.k

Full time
Prishtinë - Lipjan
Nov 13

Menaxher i lokalit

AZTECH Sh.p.k

Full time
Prishtinë - Lipjan
Nov 13

Mjek i Përgjithshëm

Spitali Amerikan Kosovë

Full time
Prishtinë
Nov 13

Analyst/Associate Banker, Prishtina

European Bank for Reconstruction and Development

Full time
Prishtinë
Nov 13

Teknik-e (2)

“Swiss Dendal”

Full time
Ferizaj
Nov 13

Gazetarë Praktikantë/e

PrimeDB

Full time
Prishtine
Nov 12

Shitës/e – Promoter/e

PrimeDB

Full time
Prishtine
Nov 12

Udhëheqësi i Divizionit për Hulumtime dhe...

Ministria e Drejtësisë

Full time
Prishtine
Nov 12

Drejtor Menaxhues

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP)

Full time
Prishtine
Nov 12

Mësimdhënës i Fizikës

Komuna e Istogut

Full time
Istog
Nov 12

Udhëheqës i Divizionit të Prokurimit

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Full time
Prishtine
Nov 12

Jurist

EMONA shpk

Full time
Vushtrri
Nov 12

Management Trainee

LC WAIKIKI

Full time
Prishtine
Nov 11

Section Manager

LC WAIKIKI

Full time
Prishtine
Nov 11

Store Manager/ Prishtine

LC WAIKIKI

Full time
Prishtine
Nov 11

Store Manager/ Prizren

LC Waikiki

Full time
Prizren
Nov 11

Vende te lira Pune (5)

Charlie Fashion

Full time
Prishtine
Nov 11

Kontabilist/e

LC WAIKIKI

Full time
Prishtine
Nov 11

Kontabilist

IPKO

Full time
Prishtine
Nov 11

Zhvillues i Produkteve

IPKO

Full time
Fushe Kosove
Nov 11

Evaluation Consultant

UN-Habitat Kosovo

Full time
Kosovë
Nov 11

Udhëheqës i Departamentit për Ruajtjen dhe...

Ministria e Diasporës

Full time
Prishtine
Nov 11

Nëpunës administrativ në Qendrën e Komunale...

Zyra e Sekretarit të Përgjithshëm

Full time
Skenderaj
Nov 11

Frizere

Sallon Ondulimi '' Te Venera''

Full time
Prishtinë
Nov 9

Administration

Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve

Full time
Prishtinë
Nov 9

Edukatore

Institucioni Parashkollor "Shpresa"

Full time
Prishtinë
Nov 9

Perkthyes/e per Gjuhe Gjermane

General Management Consultants Ll.c.

Full time
Nov 9

Web Admin / Graphic Designer

International company

Full time
Kosovë
Nov 8

IT System Administrator Main

International company

Full time
Kosovë
Nov 8

Product Manager

International company

Full time
Kosovë
Nov 8

HR Manager/ Legal Assistant

International company

Full time
Kosovë
Nov 8

Inventory assistant

International company

Full time
Kosovë
Nov 8

Bookkeeping

International company

Full time
Kosovë
Nov 8

Punëtor në Pompë Benzine

Al-Petrol

Full time
Prishtinë
Nov 8

childcare(nanny)

Intrax-Kosova

Full time
Prishtinë
Nov 8

Agjent/e Marketingu

Portali Informativ Infolajmi

Part time
Prishtinë
Nov 8

Shitës-e

IAS Group SH.P.K

Full time
Prishtinë
Nov 8

Ekspertë/Trajnerë

Instituti i Psikologjise

Full time
Prishtinë
Nov 8

10 Kujdestare Për Fëmijë

Ninanana Sh.p.k

Full time
Prishtinë
Nov 8

Menaxher/e

Maxi Hipermarket

Full time
Prishtinë
Nov 7

Young IT Professional

QUIPU

Full time
Prishtinë
Nov 7

Frizere

Sallon Ondulimi

Full time
Prishtinë
Nov 7

Spokesperson/Communications Adviser

European Union Special Representative in Kosovo

Full time
Prishtinë
Nov 7

Anetar i Bordit – Perfaqesues i...

Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës (FKPK)

Full time
Prishtinë
Nov 7

Gazetar me përvojë

Gazeta

Full time
Prishtinë
Nov 7

Senior Human Rights Officer/ Head of...

OSCE Mission in Kosovo

Full time
Prizren
Nov 7

Store Management Trainee

Lc Waikiki

Full time
Prishtinë
Nov 7

Shitës-e në Galerinë e Tekstilit

Shopping Center CITY PARK

Full time
Prishtinë
Nov 7

Shitese

IL CAMMINO Group

Full time
Prishtinë
Nov 7

Rojtar te objekteve banesore

Pozhegu Brothers Sh.p.k

Full time
Prishtinë
Nov 6

Vende te lira Pune (30)

Beni Dona Plast Sh.p.k.

Full time
Prishtinë
Nov 6

Legal Specialist

Raiffeisen Bank

Full time
Kosovë
Nov 6

Agjencia e Regjistrimit Civil

Full time
Mamushë
Nov 6

Nëpunës adminiatrativ në Qendrën Komunale për...

Agjencia e Regjistrimit Civil

Full time
Mamushë
Nov 6

Drejtor i Qerdhes, Edukatore, Kuzhinjer/e, Ndihmes...

Qerdhja e Femijeve/ Kllokot

Full time
Kllokot
Nov 6

Arkatare (3)

GRETA HIPERMARKET

Full time
Pejë
Nov 6

Dizajnere Grafike Praktikante

AD Graphics

Full time
Prishtinë
Nov 6

PRAKTIKANT/E

KONTRATA.int & INSTITUTI IPDEEN

Full time
Gjilanë
Nov 6

Vende te lira Pune (6)

Hotel ''AFA''

Full time
Prishtinë
Nov 5

Vende te lira Pune (10)

ELKOS GROUP

Full time
Pejë
Nov 5

Sales Representative

Tarkett

Full time
Prishtinë
Nov 5

5 Vende te Lira Pune

N.T.SH. EDAR

Full time
Prishtinë
Nov 5

Agjent i Shitjes

UNIVERSAL FOOD

Full time
Fushë Kosovë
Nov 4

Shitës/e, Mitrovicë

Aztech Sh.p.k.

Full time
Mitrovicë
Nov 4

Menaxher i lokalit/ Mitrovicë

Aztech Sh.p.k.

Full time
Mitrovicë
Nov 4

Shites/e, Pejë

Aztech Sh.p.k.

Full time
Pejë
Nov 4

Menaxher i lokalit/ Pejë

Aztech Sh.p.k.

Full time
Pejë
Nov 4

Shites/e

Aztech Sh.p.k.

Full time
Gjakovë
Nov 4

Menaxher i lokalit

Aztech Sh.p.k.

Full time
Gjakovë
Nov 4

Punetor/e ne Call Center

"Godeni"

Full time
Prishtinë
Nov 4

Shef i njësisë së transportit

Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë

Full time
Prishtinë
Nov 4

Telefonues(e) qe zoterojn gjuhen Gjermane (20)

CCGC – “CC Globalcall” Sh.p.k.

Full time
Prishtine
Nov 2

Pastrues/e

Autoshtepia Siqani

Full time
Prishtine
Nov 2

Teknike e Farmacise

NTSH KOSLABOR

Full time
Prishtine
Nov 2
Te gjithe Kosoven
Nov 2

Njohes te Gjuhes Frënge

French Call

Full time
Prishtine
Nov 2

Store Manager

LC WAIKIKI

Full time
Prizren
Nov 2

Data analyst

Code-X Sh.p.k

Full time
Prishtine
Nov 1

Vende te lira Pune (4)

Al-Petrol

Full time
Komoran
Nov 1

Information Technology Specialist

Peace Corps Kosovo

Full time
Prishtine
Nov 1

Administrator/e

Agjencia Turistike PROMOKOS

Full time
Prizren
Nov 1

3 Vende te Lira Pune

Hotel Pejton

Full time
Prishtine
Nov 1

Udhëheqës i Zyrës për Teknologji Informative

Institucioni i Avokatit të Popullit

Full time
Prishtine
Nov 1

Dizajner Grafik

XHAD Studio

Full time
Prishtine
Nov 1

Pastruese

Qendra Temaj

Full time
Prizren
Oct 31

Shef i njësisë së transportit

MINISTRIA E ARSIMIT E SHKENCES DHE E TEKNOLOGJISISE

Full time
Prishtine
Oct 31

Asistente ne Administrate

Mobin

Full time
Fushe Kosove
Oct 31

Kontabilist/e

Pozhegu Brothers Sh.p.k

Full time
Prishtine
Oct 31

Analist Kreditor në Degën e Prizrenit

Banka për Biznes sh.a

Full time
Prizren
Oct 31

Analist Kreditor në Nëndegën e Malishevës

Banka për Biznes sh.a

Full time
Malishevë
Oct 31

Analist Kreditor në Nëndegën e Kaçanikut

Banka për Biznes sh.a

Full time
Kaçanik
Oct 31

System Administrator

Intes GmbH

Full time
Oct 30

Mësues/e për shrkim, lexim dhe matematikë

The Ideas Partnership

Full time
Kosovë
Oct 30

Agjent/e Tregtar/e (5)

N.T.SH. EDAR

Full time
Prishtine
Oct 30
Prishtinë, Ferizaj, Prizren dhe Gjilan
Oct 30
Klinë
Oct 30

Mbikëqyrës Bankar

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK)

Full time
Podujevë
Oct 30

Ingjinier te Arkitekturës

N.t.p. " Jeta "

Full time
Prishtinë
Oct 30

Developer

Raiffeisen BANK

Full time
Prishtine
Oct 29

Agjent i shitjes

Afri Trade

Full time
Prizren,Prishtinë,Ferizaj,Mitrovicë
Oct 29

Punonjese Marketingu

Bylis Pharma

Full time
Prishtine
Oct 29

Zyrtar/e Ligjor/e

Ministria e Drejtësisë

Full time
Prishtinë
Oct 29

Analyst/Associate Banker, Prishtina

EBRD - European Bank for Reconstruction and Development

Full time
Prishtinë
Oct 29

Zyrtar i Tavolinës Ndihmëse

Thesari-Ministria e Financave

Full time
Prishtinë
Oct 29

Udhëheqës i Departamentit

Ministria e Diasporës

Full time
Prishtinë
Oct 29

Staf Hoteli Dubai

Europe Agency

Full time
Dubai
Oct 29

Key Account Manager Retail Supervisor dhe...

MERIDIAN CORPORATION

Full time
Prishtinë,Gjilan
Oct 29

Gjeodet

Pozhegu Brothers Sh.p.k

Full time
Prishtine
Oct 28

Agjent/e për shitje dhe qiradhënje

Capital Ring

Full time
Prishtine
Oct 28

Shitese/Asistente

Moda Italia

Full time
Prishtine
Oct 28

Head of the Department

Riinvest College - Department for Staffordshire University

Full time
Prishtine
Oct 28

Praktikantë/Gazetarë

Portali Informativ Infolajmi

Full time
Gjilan
Oct 28

Program Officer III

FHI 360

Full time
Kosovë
Oct 28
Prishtine
Oct 28

Various Technical Positions

CARANA Corporation

Full time
Prishtine
Oct 28

Ekspertë/Trajnerë

Instituti i Psikologjise/Institute of Psychology

Freelance
10000 Prishtine, Republika e Kosoves
Oct 28

Accountant

LC WAIKIKI

Full time
Oct 26
Prishtine
Oct 26

Profesoresh e Gjuhes Gjermane (2)

Portal Pune Sh.p.k

Full time
Prishtine
Oct 26
Prishtine
Oct 26

2 Teknik/e Dentar

Poliklinika Swiss Dendal

Full time
Ferizaj
Oct 26

Punonjese Marketingu

Bylis Pharma

Full time
Prishtine
Oct 26

116 Vende te Lira Pune

Viva Fresh Store

Full time
Gjakovë
Oct 26

Kryekuzhinier

Shërbimi Korrektues i Kosovës

Full time
Prishtine
Oct 25

Mjek (3)

Stacionari i Burgut te Dubraves

Full time
Dubravë
Oct 25

Shites/e

Aztech Sh.p.k.

Full time
Gjakovë
Oct 25

Menaxher i lokalit/ Pejë

Aztech Sh.p.k.

Full time
Pejë
Oct 25

Shites/e, Pejë

Aztech Sh.p.k.

Full time
Pejë
Oct 25

Menaxher i lokalit/ Mitrovicë

Aztech Sh.p.k.

Full time
Mitrovicë
Oct 25

Shitës/e, Mitrovicë

Aztech Sh.p.k.

Full time
Mitrovicë
Oct 25

Pastruese

Qendra Temaj

Full time
Prizren
Oct 25

Dizajner/e Grafik/e

FLEXOGRAF.SH.P.K.

Full time
Rr. Lidhja e Prizrenit, p.n. 60000 - Gjilan, Kosovë
Oct 25
Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjilan, Mitrovicë
Oct 25

Vozitës (10)

Urban Taxi (Taxi group 51 shpk)

Full time
Oct 24

2 Vende te Lira Pune

Restorant ERIKA

Full time
Prishtine
Oct 24

4 Vende te Lira Pune

CITY PARK

Full time
Prishtine
Oct 24

Distributer

FIT 24

Full time
Prishtine
Oct 24

Frizere

Sallon Ondulimi Wella

Full time
Prishtine
Oct 24

Mjeshter te Fasades, Mjeshter te Gledit

Pozhegu Brothers Sh.p.k

Full time
Prishtine
Oct 23

Infosoft Office sh.p.k

Infosoft Office sh.p.k

Full time
Prishtine
Oct 23
Prishtine
Oct 23

3 Vende te Lira Pune

Banka për Biznes sh.a

Full time
Kosovë
Oct 23

Mundesi punesimi ne Gjermani dhe Austri

General Management Consultants Sh.p.k

Full time
Prishtine
Oct 23
Prishtine
Oct 23

Teknik i Farmacisë

Ministria e Shëndetësisë

Full time
Prishtine
Oct 23

Receptionist

KPMG

Full time
Prishtine
Oct 23

Zyrtar për Statistika

Byroja Kosovare e Sigurimit

Full time
Prishtine
Oct 22

Administrator/e

Byroja Kosovare e Sigurimit

Full time
Prishtine
Oct 22

Manikyriste, Masazh Terapiste

Beauty & Massage Center

Full time
Prishtine
Oct 22

Agjent/e te Shitjes

TOMP labs (Technology of Micro Processing Labs)

Full time
Oct 22

Teknik i Farmacisë (2)

Ministria e Shëndetësisë

Full time
Prishtine
Oct 22

Jurist

Institucioni i Avokatit të Popullit

Full time
Prishtine
Oct 21

Udhëheqës i Zyrës për Teknologji Informative

Institucioni i Avokatit të Popullit

Full time
Prishtine
Oct 21

Shitese

BINNI

Full time
Pejë
Oct 21

Teknik per Matje ne teren

BINNI

Full time
Pejë
Oct 21

Teknike Laborante

Dr. Vanina

Full time
Pejë
Oct 21

WebDesigner

SCHWEIZERPUNKT GMBH

Full time
Prishtine
Oct 21

Prezentues dhe Shitës Mjekësor

FarmLine Sh.p.k.

Full time
Prishtine
Oct 20

Analist Kreditor

KEP Trust

Full time
Podujevë
Oct 20

Shitëse

Mobin

Full time
Gjilan
Oct 20

Asistent/e ekzekutiv/e

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK)

Full time
Prishtine
Oct 20
Kosovë
Oct 19

IT, zhvillim dhe mirëmbajtje të Ueb...

Balcanica sh.p.k

Full time
Oct 19

Kamarier

Restaurant Buna

Full time
Prishtine
Oct 19

Edukatore

Institucioni parashkollor Kopshti EDUKIMI

Full time
Prishtine
Oct 19

Agjente të gjuhës Gjermane

AT-Group

Full time
Prishtine
Oct 18
Kosovë
Oct 18

Shites/e 8

ALBI GROUP

Full time
Podujevë
Oct 18

Vende pune (13)

“Viva Fresh” S.hp.k.

Full time
Malishevë
Oct 18

Vozitës – Depoist

Qendra Gorenje

Full time
Mitrovicë
Oct 18

Punonjes/e ne Zyre

evroenergie L.L.C

Full time
Prishtine
Oct 18

Asistente Administrative

Dhoma Ekonomike e Grave te Kosoves

Full time
Prishtine
Oct 18

Head of Finance and Administration

Promoting Private Sector Employment (PPSE)

Full time
Prishtine
Oct 18

5 Agjentë të shitjes

Migros Group Sh.p.k

Full time
Prishtine
Oct 18

Anëtarë të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës...

Kuvendi i Republikës së Kosovës

Full time
Prishtine
Oct 17

Vende te lira pune (50)

Fabrika & Marketi Bunjamini

Full time
Prizren
Oct 17

Perfaqesues shitjesh (2)

Albaelettrica Kosova SH.P.K

Full time
Prishtine
Oct 17

Vozitës (10)

Urban Taxi (Taxi group 51 shpk)

Full time
Oct 17

2 Vende te Lira Pune

Institutit të Historisë Ali Hadri

Full time
Prishtine
Oct 17

Chief of Party

DAI USAID EMPOWER Program

Full time
Prishtine
Oct 17

Buyer for Retail

The HeadHunter

Full time
Prishtine
Oct 17

Punetore ne Butik

EUROTEX

Full time
Prishtine
Oct 17

Furnizues

ELKOS Group

Full time
Pejë
Oct 16
Prishtine
Oct 16

Arkatare dhe Sektoriste

Super Viva Shpk

Full time
Prishtine
Oct 16

Zyrtare ne Sektorin e përpunimit dhe...

Komuna e Skenderajt

Full time
Skenderaj
Oct 16

Teknolog ushqimor

Npp Bonus Sh.p.k

Full time
Lipjan
Oct 16

Agjent/e

Buna Sh.p.k

Full time
Prishtine
Oct 16

Chief of Party

DAI (USAID EMPOWER Program)

Full time
Oct 14

Vende te lira Pune (6)

DMTH MONETA - MONEY GRAM

Full time
Prishtine
Oct 14

Inxhinjer

Art House

Full time
Prizren
Oct 14

Drejtor Financiar

MC FOOD sh.p.k

Full time
Prishtine
Oct 14

5 Vende te lira pune

Softmedia Sh.p.k

Full time
Prishtine
Oct 14

International Lead Expert

OSCE Mission in Kosovo

Full time
Prishtine
Oct 14

Mirembajtes/e te dhomave ne Villa (8)

Ujëvara-Motel Casabllanca

Full time
Prishtine
Oct 12

4 Praktikant

Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës

Full time
Prishtine
Oct 12

SECURITY GUARD

U.S. Embassy Pristina

Full time
Prishtine
Oct 12

Zyrtare për menaxhim te thirrjeve

Hymeri Kleemann Sh.p.k.

Full time
Prishtine
Oct 12

MENAXHER DHE MONITORUES I SHITJES

ASGETO Shpk.

Full time
Prishtine
Oct 12

2 WebDizajner/Praktikant

MEPIKA

Full time
Gjilan
Oct 12

Agjent te shitjes

The Next-b

Full time
Oct 11
Prishtine
Oct 11
Prishtine
Oct 11

International Lead Expert/Trainer on Freedom of...

OSCE Mission in Kosovo

Full time
Prishtine
Oct 11

Call Agent

S.L. Consulting GmbH Schweiz

Freelance
Unabhängig
Oct 11
Prishtine
Oct 11

Vende te lira pune (28)

Albi Shopping

Full time
Prizren
Oct 11

Agjent/e Marketingu

Kosmonte Foods Sh.p.k.

Full time
Prishtine
Oct 11

Zhvillues i softuerit/ueb-faqes

Agjencia Kosovare e Pronës (AKP)

Full time
Prishtine
Oct 11

Zyrtar i Notifikimit

Agjencia Kosovare e Pronës (AKP)

Full time
Mitrovicë
Oct 11

Nxënëse

Lomell Hair Sallon

Full time
Prishtine
Oct 11

Loan Officer

KosInvest

Full time
Rahovec
Oct 11

Zyrtar për Informim

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

Full time
Prishtine
Oct 11

Agjent/e të shitjes

Geek Services

Full time
Prishtine
Oct 11

Asistente/praktikante

MEPIKA

Full time
Gjilan
Oct 11

Kryekuzhinier

Shërbimi Korrektues i Kosovës

Full time
Prishtine
Oct 10

Statisticient

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK)

Full time
Prishtine
Oct 10

Agjent/e te shitjes ne Call Center

Agjensioni turistik ‘’Travellines’’

Full time
Mitrovicë
Oct 10

Mësimdhënës (12)

Fakulteti i Sigurisë Publike

Full time
Vushterri
Oct 10

Project Co-ordinator

The Ideas Partnership NGO

Full time
Fushe Kosove dhe Obiliq
Oct 10
Prishtine
Oct 10

Webdesigner / UI, UX

Intes gmbh

Full time
Prishtine
Oct 10

Montues Të Mobileve

Mobin

Full time
Pejë
Oct 10

55 Vende te Lira Pune

Acess Gruop

Full time
Gjakovë
Oct 9

ADMINISTRATORE – ARKIVISTE

KOSOVA SOT

Full time
Prishtine
Oct 9

GAZETAR/E

KOSOVA SOT

Full time
Prishtine
Oct 9

DIZAJNER-DESKTOPER

KOSOVA SOT

Full time
Prishtine
Oct 9

ASISTENTE PER MARKETING

KOSOVA SOT

Full time
Prishtine
Oct 9

PERKTHYES TE GJUHES ANGLEZE

KOSOVA SOT

Full time
Prishtine
Oct 9

Perkthyes gjyqesor i gjuhes Sllovene

Zyra Per Perkthim

Freelance
Gllogoc- Prishtine
Oct 9

Receptionist

MEDICINE HOSPITAL

Full time
MAGJISTRALJA PRISHTINE SHKUP- PROEC
Oct 9

Local Governance Expert, Prishtina

IREX International

Full time
Prishtine
Oct 8

Higher Education System Expert, Prishtina

IREX International

Full time
Prishtine
Oct 8

Chief of Party

IREX International

Full time
Prishtine
Oct 8
Prishtine
Oct 8

Zyrtar për Informim

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

Full time
Prishtine
Oct 8

Zyrtar për bashkëpunim nder kufitar

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

Full time
Prishtine
Oct 8

ADMINISTRATOR

The Ideas Partnership

Full time
Kosovë
Oct 8

Perkthyes gjyqesor i gjuhes Italiane

Zyra per perkthim

Freelance
Gllogoc
Oct 8
Prishtine
Oct 8
Vushterri
Oct 8
Podujevë
Oct 8

Chief of Organized Crime Section

OSCE Mission in Kosovo

Full time
Prishtine
Oct 8

Montues te Mobileve

MOB IN

Full time
Fushe Kosove
Oct 8

Dizajner/e

Shtypshkronja Grafika

Full time
Ferizaj
Oct 8

Loan Officer, Rahovec

KosInvest

Full time
Rahovec
Oct 7
Prishtine
Oct 7

Senior Advisor in Spatial Planning and...

UN-Habitat Kosovo

Full time
Prishtine
Oct 7

KERKOJME PUNETOR/E NE CALL CENTER

FIRMA GODENI

Full time
Prishtine
Oct 7

Punonjes/e ne Zyre

evroenergie L.L.C

Full time
Prishtine
Oct 7
Prishtine
Oct 7

Asistent/e ekzekutiv/e

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK)

Full time
Prishtine
Oct 7

Agjent dhe Manaxher shitje

PROTEK

Full time
Prishtine
Oct 7

LOCAL SECURITY ASSOCIATE

United Nations Development Programme

Full time
Prishtine
Oct 7

Senior Legal Assistant

OSCE Mission in Kosovo

Full time
Prishtine
Oct 7

42 Vende te Lira Pune

Minimax Shopping Center

Full time
Gjakovë
Oct 6

55 Vende te Lira Pune

Acess Gruop

Full time
Gjakovë
Oct 6

Dy Praktikantë/e

Revista FLATRA

Full time
Prishtine
Oct 6

Call Agent

A&d Marketing

Full time
Prishtine
Oct 6

Inxhinier i Gjeologjisë

Solar Green Energy L.l.c

Full time
Prishtine
Oct 6

Zyrtar/e për Regjistrimin e Bizneseve

KOMUNA –SUHAREKË

Full time
Suharekë
Oct 6

Call Agenta

Fay Ag

Full time
Prishtine
Oct 5

Anketues/e

UBO Consulting

Full time
Të gjitha qytetet e Kosovës
Oct 5

Vullnetar

OJQ Mileniumi i Ri

Full time
Prishtinë,Podujevë etj.
Oct 4

Zyrtar per marketing (me gjysme orari)

Kreditimi Rural i Kosoves

Full time
Prishtine
Oct 4

Nëpunës\e për regjistrim në Kontabilitet (2)

Kreditimi Rural i Kosoves

Full time
Prishtine
Oct 4

Zyrtar ligjor

Komisioni për Ndërmjetësim/ Ministria e Drejtësisë

Full time
Prishtine
Oct 4

Zyrtar/e për transport rrugor

Ministria e Infrastrukturës

Full time
Prishtine
Oct 4

Vende te Lira Pune

HERBALIFE

Full time
Prishtine
Oct 4

Teknike te Farmacise (2)

Nika Pharm

Full time
Prishtine
Oct 4

Nëpunës/e i Asistencës Sociale

KOMUNA –SUHAREKË

Full time
Suharekë
Oct 4

Zyrtar/e për punëtoret në botën e...

KOMUNA –SUHAREKË

Full time
Suharekë
Oct 4

Zyrtar / e për Regjistrimin e...

KOMUNA –SUHAREKË

Full time
Suharekë
Oct 4

Application Specialist

”SWISSMED” Laboratory Solutions Sh.p.k

Full time
Prishtine
Oct 4

Inspektor i Inspektoratit Shëndetësorë

Ministria e Shëndetësisë

Full time
Prishtine
Oct 4

Mjek i praktikes së përgjithshme

Akademia e Kosovës për Siguri Publike

Full time
Prishtine
Oct 4

KERKOJME PUNETOR/E NE (CALL CENTER)

FIRMA GODENI

Full time
Prishtine
Oct 3

Junior Expert to provide technical support...

European Union Office in Kosovo

Full time
Prishtine
Oct 3

Junior Expert to provide technical support...

European Union Office in Kosovo

Full time
Prishtine
Oct 3

Kontabilist/e

Florimi Center

Full time
Gjilan
Oct 3

Kuzhinier/e

Florimi Center

Full time
Gjilan
Oct 3

Zyrtar i Lartë/ Analist në Qendrën...

Sekretariati i Këshillit të Sigurisë së Kosovës

Full time
Prishtine
Oct 3

Punonjese Marketingu

Depo Farmaceutike - Bylis Pharma Prishtine

Full time
Prishtine
Oct 3
Prishtine - Kosovë
Oct 3

Inxhinier i/e Gjeodezise

M3 Engineering

Full time
Gjakovë
Oct 3

Social Media Manager

Professional Evaluation and Certification Board (PECB)

Full time
Prishtine
Oct 3

Punonjes/e ne Zyre

evroenergie L.L.C

Full time
Prishtine
Oct 3

Praktikant në servis

SBComputers

Full time
Prishtine
Oct 3

Zyrtar për publikim ueb dhe TI

Agjencia e Kosovës për Akreditim

Full time
Prishtine
Oct 3

Zyrtar për buxhet financa dhe prokurim

Agjencia e Kosovës për Akreditim

Full time
Prishtine
Oct 3

Vende te lira Pune (9)

Restaurant “Piccola”

Full time
Prishtine
Oct 2

Kontabilist/e i/e Çertifikuar

PARADISO SH.P.K

Full time
Shkabaj - Prishtine
Oct 2

Përfaqësues i Shitjes

Bodrumi i Vjetër

Full time
Prishtine
Oct 2

Perkthyese Shqip – Turqisht

Uc-el Muhendislik Asansor

Full time
Prishtine
Oct 2

Full time teacher in Kosovo

International American Academy of Kosova

Full time
Lipjan - Prishtinë
Oct 2

Pastruese

Meseta

Full time
Prishtine
Oct 2

Agjent te Shitjes (3)

AnketaCo

Full time
Prishtine
Oct 2

NUNV PROJECT COORDINATION OFFICER

United Nations Development Programme

Full time
Prishtine
Oct 2
Prishtine
Oct 2

Agjent i Shitjes

Emona Group

Full time
Vushterri dhe Mitrovicë
Oct 2

Trajner Per Android

A.u.k. Training And Development Institute

Full time
Prishtine
Oct 2

Inspektor i Inspektoratit Shëndetësorë

Ministria e Shëndetësisë

Full time
Prishtine
Oct 1

Divizionar, Analist, Superviser

ELKOS GROUP

Full time
Prishtine
Oct 1

Asistente

Federata E Autosporteve Te Kosoves

Full time
Prishtine
Oct 1

ROSTER FOR CAMERAMAN-VIDEO EDITOR

United Nations Development Programme

Full time
Kosovë
Oct 1

Zyrtar i Lartë i Rishqyrtimit

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK

Freelance
Oct 1

Udhëheqës i Divizionit të Prokurimit

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Full time
Prishtine
Oct 1

Punonjese marketingu

Eline

Full time
Prishtine
Oct 1

Zyrtar ligjor

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Full time
Prishtine
Oct 1
Prishtine
Oct 1

Hostess/Mikpritese ne Lindjen e Mesme

Europe Agency

Full time
Lindje e Mesme
Oct 1
Prishtine, Kosovë
Oct 1

Anketues/e

UNICEF

Full time
Prishtine
Oct 1

TRAINING DEVELOPMENT MANAGER

Professional Evaluation and Certification Board (PECB)

Full time
Prishtine
Sep 30

Drejtor Marketingu dhe Agjentë Shitje

Revista Flatra

Full time
Prishtine
Sep 30

Shitese

PRECIOSA

Full time
Prishtine
Sep 30

Executive Assistant

Peace Corps Kosovo

Full time
Prishtine
Sep 30

Application Specialist

SWISSMED Sh.p.k

Full time
Prishtine
Sep 30

Inxhinier i sistemit, Përkthyes nga gjuha...

Kuvendi i Republikës së Kosovës

Full time
Prishtine
Sep 30

Menaxher Shitjesh

Infosoft Office sh.p.k

Full time
Sep 30

Agjent/e te shitjes

Global Services (AGS)

Full time
Prishtine
Sep 30

Telefonues te gjuhes Gjermane (20), Italiane...

“CC Globalcall” Sh.p.k.

Full time
Prishtine
Sep 30

Call Agents

SVZ

Full time
Prishtine
Sep 29
Gjilan
Sep 29

Agjent Tregtar

Expik

Full time
Prishtine
Sep 29

Country Officer

Goodwill Pharma

Full time
Prishtine
Sep 29

Reintegration Clerk

IOM - OIM

Full time
Prishtine
Sep 29

Call Agent

BOERNER-KOSOVA

Full time
Prishtine
Sep 29

Drejtor Financiar

MC Food sh.p.k

Full time
Lipjan
Sep 29

Web Developer

Sindikata e Algoritmeve të Pavarura (S.a.p)

Full time
Prishtine
Sep 28

Deputy General Director

Banka për Biznes

Full time
Prishtine
Sep 28

USAID PROJECT MANAGEMENT SPECIALIST

United States Department of State - U.S. Embassy Pristina

Full time
Prishtine
Sep 28

Training Manager

Peace Corps Kosovo

Full time
Kosovë
Sep 28

Program Manager for English Education Sector

Peace Corps Kosovo

Full time
Kosovë
Sep 28

IMET (International Military Education and Training)...

United States Department of State - U.S. Embassy Pristina

Full time
Prishtine
Sep 28

Asistent/e në Dyqan

IPKO

Full time
Mitrovicë
Sep 27

Inxhinier i sistemit, Përkthyes nga gjuha...

Kuvendi i Republikës së Kosovës

Full time
Prishtine
Sep 27

Asistent/e në Administratë

Mob In

Full time
Fushe Kosove
Sep 27

Sekretar i Kompanise.

KRU ‘’Drini i Bardhe’’SH.A.

Full time
Peje
Sep 27

Punetore ne Administrate

Erlis sh.p.k

Full time
Prizren
Sep 27

Asistent/e Programit

KIWER Consulting

Full time
Prishtine
Sep 27

Translator English to German

Professional Evaluation and Certification Board (PECB)

Full time
Sep 27

Translator English to French

Professional Evaluation and Certification Board (PECB)

Full time
Sep 27
Prishtine
Sep 27

Senior Organized Crime Adviser

OSCE Mission in Kosovo

Full time
Prishtine
Sep 27

Chief of Party – USAID Property...

Development Alternatives, Inc. (DAI)

Full time
Sep 27

Inspektor/e për Mbrojtjen e Mjedisit

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Full time
Prishtine
Sep 27

Zyrtar ligjor

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Full time
Prishtine
Sep 27

Zyrtar për menaxhim dhe modelim të...

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Full time
Sep 27

Agjent i shitjes

REX Automobile Sh.p.k.

Full time
Sep 27
Prishtine
Sep 27

Agjent Tregtar

“Expik”

Full time
Sep 27

Deputy Chief of Party

CARANA Corporation

Full time
Kosovë
Sep 26

Project Development Officer, Prishtina

UNOPS - United Nations Office for Project Services

Full time
Prishtine
Sep 26

WRITER/EDITOR

United Nations Development Programme

Full time
Dragash
Sep 26

Kuzhinier

MaBelle - Home of the sweet friendship

Full time
Prishtine
Sep 26

Ndërmjetësues (30)

Komisioni për Ndërmjetësim

Full time
Prishtine
Sep 26

Zyrtar për publikim, ueb dhe TI...

Agjencia e Kosovës për Akreditim

Full time
Prishtine
Sep 26

Udhëheqës i Departamentit të Financave dhe...

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Full time
Prishtine
Sep 26

Drejtor i Departamentit për të Drejtën...

Ministria e Integrimit Europian

Full time
Prishtine
Sep 26

Bordi i Komisionit të Konkurrencës (4)

Zyra e Kryeministrit

Full time
Prishtine
Sep 26

Koordinator në Qendren e Regjistrimit të...

Agjencia e Regjistrimit Civil

Full time
Prishtine
Sep 26

MJEK TË MJEKËSISË FAMILJARE (2)

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare - Kaçanik

Full time
KAQANIK
Sep 26

Medical sales representative

Farmaceutika - Perfaqesuese E Bionika Pharmaceuticals

Full time
Prishtine
Sep 26

Mjek i praktikes së Përgjithshme

Akademia e Kosovës për Siguri Publike

Full time
Vushtrri
Sep 26

Agjent/e Terreni

Buna sh.p.k.

Full time
Sep 26

Agjent i Shitjes – Komercialist (2)

ATARE Sh.p.k

Full time
Prishtine
Sep 26

Agjent Ambulantiv (2)

ATARE Sh.p.k

Full time
Prishtine
Sep 26

English Teacher

English Environment

Full time
Sep 25

Ekonomist për Stabilitet Financiar

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK)

Full time
Prishtine
Sep 25

Programmer

ProCredit Bank

Full time
Prishtine
Sep 25

Kamarier/e, Kuzhinier/e, Banakier/e End Date:

Restaurant “The White House”

Full time
Prishtine
Sep 25

Senior Advisor in Spatial Planning and...

UN-Habitat Kosovo

Full time
Prishtine
Sep 25

Asistent Produksioni

Internews Kosova

Full time
Prishtine
Sep 25

Vende te lira Pune (15)

Kompania Al-petrol

Full time
Prishtine
Sep 25

Dizajner Grafik

Envinion

Full time
Prishtine
Sep 25

Praktikant në servis

SBComputers

Full time
Prishtine
Sep 25

IT Assistant (Helpdesk & Support)

EULEX Kosovo

Full time
Prishtine
Sep 25

2D/3D Animator, Dizajner

Internews Kosova

Full time
Prishtine
Sep 25

Dizajner/e (5)

Europrinty

Full time
Prishtine
Sep 25

DEKORUES/E ENTERIERI

LESNA ing AF

Full time
Prishtine
Sep 25
Prishtine
Sep 25

Telefonues te gjuhes Gjermane (20), Italiane...

“CC Globalcall” Sh.p.k.

Full time
Prishtine
Sep 25

Teal Leader (Supervisor)

“CC Globalcall” Sh.p.k.

Full time
Prishtine
Sep 25

Agjent te shitjes (3)

BETA sh.p.k.

Full time
Lipjan
Sep 25

88 Mësimdhënës dhe 16 Aistent/e

Universiteti Haxhi Zeka

Full time
Peje
Sep 25

Punonjes/e Zyreje

Evroenergie L.l.c.

Full time
Prishtine
Sep 25

2 Agjent/e të shitjes

Vitorja Decor

Full time
Prishtine
Sep 25

Call Agent/in Swissversicherung

SwissVerisicherung

Full time
Prishtine
Sep 24
Prishtine
Sep 24

Agjent i shitjes

Emona Group

Prizren
Sep 24

Kimist/e

Uji Alpeve

Full time
Prishtine
Sep 24

10 Mësimdhënës/e

Universiteti i Prishtinës / Fakulteti Ekonomik

Full time
Prishtine
Sep 24

13 Asistent/e

Universiteti i Prishtinës / Fakulteti Ekonomik

Full time
Prishtine
Sep 24

Ekspert Juridik për Çështje Pronësore

Kompania Kosovare per Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike Sh.a.(KEDS)

Full time
Prishtine
Sep 24

KUNDENBETREUER

The Headhunter ltd

Full time
Prishtine
Sep 24

Assessment Coordinator

FHI 360

Full time
Prishtine
Sep 24

Shitëse

OVS Italian Fashion Qendra Gorenje

Full time
Mitrovicë
Sep 24

Menaxher i Prokurimit

Agjencia Kundër Korrupsionit

Full time
Prishtine
Sep 24

Menaxher I zyrës qendrore

PRO INFO

Full time
Prishtine
Sep 24

Udhëheqës i Departamentit të Tregtisë

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Full time
Prishtine
Sep 24

Agjent Tregtar

REX Automobile Sh.p.k

Full time
Prizren
Sep 24

ATMb POS Teknik

TEB BANK

Full time
Prishtine
Sep 23

4 Vende Te Lira Pune

Kuvendi i Republikës së Kosovës

Full time
Prishtine
Sep 23

KUNDENBETREUER

The Headhunter ltd

Full time
Prishtine
Sep 23

Inxhinier/e

Kompania Ndërtimore Infra Plus

Full time
Prishtine
Sep 23
Prishtine, Kosovë
Sep 23

Agjent/ë të shitjes

PROTEK COMPANY

Full time
Prishtine
Sep 23

Agjent i Thirrjeve

Softmedia Sh.p.k

Full time
Prishtine
Sep 23

Asistente

Agna Group

Full time
Prishtine
Sep 23

Agjent Shitje 10

Siprint

Full time
Kosovë
Sep 23

Shitëse

AZTECH shpk

Full time
Prizren
Sep 23

Pёrfaqёsues Mjekёsor pёr regjionin e Dukagjinit

KRKA, d.d., Novo mesto, Zyra e Përfaqësisë në Prishtinë

Full time
Prizren, Gjakovë dhe Pejë
Sep 21

Program Assistant

KIWER Consulting

Full time
Prishtine
Sep 21

4 Vende Te Lira Pune

KOMUNA E FERIZAJT

Full time
Ferizaj
Sep 21

Agjent/e te shitjes

Allmakes Global Services (AGS)

Full time
Fushe Kosove
Sep 21

Full time teacher in Kosovo

International American Academy of Kosova sh.p.k

Full time
Qellapek, Lipjane - Kosove
Sep 21

Profesor për lëndën e Edukates Qytetare

Komuna e Malishevës

Full time
Malishevë
Sep 21

2 Mjek te Mjekesise Familjare

Komuna Drenas-Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare

Full time
Drenas
Sep 21

Arsimtar

Komuna e Novobërdës

Full time
Novobërd
Sep 21

Ligjerues i Gjuhes Gjermane

West Language School

Full time
Podujevë
Sep 21

Agjent I Shitjes

ALM GROUP sh.p.k.

Full time
Prishtine
Sep 21

Punetore ne Administrat

Erlis sh.p.k

Full time
Prizren
Sep 21

4 Asistente Administrative

Thuraja Travel sh.p.k

Full time
Prishtine
Sep 21

Sekretar i Kompanise

Drini i Bardhe SH.A.

Full time
Peje
Sep 21

Zëvendës drejtor

KOMUNA E FERIZAJT

Full time
Ferizaj
Sep 21

20 Vende Te Lira Pune

RROKUM

Full time
Prishtine
Sep 20

Praktikant në servis

SBComputers

Full time
Prishtine
Sep 20

Shites/e

Globe

Full time
Prishtine
Sep 20

Zyrtar i Shitjes Direkte

TEB BANK

Full time
Prishtine
Sep 20

14 Vende te lira pune

Dasma TV

Full time
Prishtine
Sep 20

KONSULTANT BIZNESI

D&D Business Support Center

Full time
Prishtine
Sep 20

Punesim ne Gjermani Austri e Zvicerr

General Management Consultants Llc

Full time
Prishtine
Sep 19

Agjente te Shitjes 5 Pozita

gentle Research Sh.p.k.

Full time
Prishtine
Sep 19

10 Vende te lira pune

Eurosec

Full time
Prishtine
Sep 19

Udhëheqës i Departamentit të Financave dhe...

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Full time
Prishtine
Sep 19

Asistente-Këshilluese e Shëndetit Riprodhues

Action For Mothers and Children / Aksioni për Nëna dhe Fëmijë

Full time
Prishtine
Sep 19

Agjent Tregtar

REX Automobile Sh.p.k

Full time
Prizren
Sep 19

Asistent/e administrativ/e

General Management Consultants Llc

Full time
Prishtine
Sep 19

Pastrus/e

Pastertia

Full time
Prishtine, Vushtrri, Mitrovicë
Sep 19

2 Vende te lira pune

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

Full time
Prishtine
Sep 19

Zyrtar për periudhë te caktuar

Ministria e Drejtësisë

Full time
Prishtine
Sep 19

7 Vende te lira pune

GRETA HIPERMARKET

Full time
Pejë
Sep 19

6 Vende te lira pune

Kompania e Kozmetikes Ideal

Full time
Gjilan dhe Viti
Sep 19

5 Dizajner/e

Europrinty

Full time
Prishtine
Sep 19

PRAKTIKANT Marketing

INFINIT Qatar Training Center

Full time
Prishtine
Sep 19

Udhëheqës i Departamentit të Industrisë

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Full time
Prishtine
Sep 19

Punetore per sallon

VIVAHAIR

Full time
Prishtine
Sep 19

Vacancies in Afghanistan – Apply now!...

Afghan Construction & Services LTD

Full time
Afghanistan
Sep 19

Zyrtar financiar

Ministria e Integrimit Europian

Full time
Prishtine
Sep 17

Marketing dhe Reklamim

SolvIT-KS

Full time
Prishtine
Sep 17

Zyrtar për përkrahjen e Aplikacioneve

NLB Prishtina

Full time
Prishtine
Sep 17

Loan Officer

KosInvest

Full time
Vushterri
Sep 17

Menaxher i Shitjës

Kosmonte Foods

Full time
Prishtine
Sep 17

Menaxher i Prokurimit

Agjencia Kundër Korrupsionit

Full time
Prishtine
Sep 17

Call agent

Gold line int.

Full time
Gjilan
Sep 17

10 Vende te lira pune

Viva Fresh Store

Full time
Pejë
Sep 17

Intern

HELVETAS Swiss Intercooperation

Full time
Prishtine
Sep 17

Communications and Media Assistant

HELVETAS Swiss Intercooperation S4RE Project

Full time
Prishtine
Sep 17

Kryeshef Ekzekutiv

Ngrohtorja e Qytetit SH.A. Gjakovë

Full time
Gjakovë
Sep 17

Edukatore

Institucioni parashkollor Kopshti i Ëndrrave

Full time
Prishtine
Sep 17

Lektor

KOSOVA SOT

Full time
Prishtine
Sep 17

Teknike e Farmacise

BARNATORE MJALTA

Full time
Prishtine
Sep 17

Asistent Auditor

Banka Kombëtare Tregtare

Full time
Prishtine
Sep 17
Prishtine
Sep 16

6 Agjent/e të shitjes ne Contact...

Air Prishtina

Full time
Prishtine
Sep 16

Njohes te Gjuhes Gjermane

TeleMarketing Prishtina

Full time
Prishtine
Sep 16

Menaxher

Mobin

Full time
Pejë
Sep 16

Medical Sales Representative

Farmaceutika - Perfaqesuese E Bionika Pharmaceuticals

Full time
Kosovë
Sep 16

Call Agente ne Gjuhen Shqipe

Swiss Life

Full time
Prishtine
Sep 16

3 Vende te lira pune

Hotel Besiana

Full time
Podujevë
Sep 16

3 Vende te lira pune

Restaurant The White House

Full time
Prishtine
Sep 16

20 Kujdestare për fëmijë

NinaNana Sh.p.k

Full time
Prishtine
Sep 16

Vende Te Lira Pune 32

EULEX

Full time
Prishtine
Sep 9

Agjent/e të shitjes

PROTEK

Full time
Prishtine
Sep 9

Kamarier

Hotel Pllaza

Full time
Prishtine
Sep 9

Menaxher/e

MaBelle

Full time
Prishtine
Sep 9
Fushe Kosove
Sep 9

Program Assistant

KIWER Consulting

Full time
Prishtine
Sep 9

Agenten / Innen

Fay Ag

Full time
Prishtine
Sep 8

Human Rights

OSCE

Full time
Prishtine
Sep 8

Menaxher/e

Mobin

Full time
Peje
Sep 8

Recepcionist Dhe Kamarier

Hotel Afa Residence

Full time
Prishtine
Sep 8

Agjent/e Tregtar/e

KREDATI sh.p.k.

Full time
Gjith Kosoven
Sep 8

Teacher of English

Britannica ELT

Full time
Prishtine
Sep 8

Vende te lira pune 57

K.S. ‘’ILLYRIA’’ Sh.a.

Full time
Kosove
Sep 8

Deputy General Director

Banka Per Biznes

Full time
Prishtine
Sep 8

Analist Kreditor

Agjensioni per Financim ne Kosove (AFK)

Full time
Gjilan
Sep 8

Operations Coordinator

Inteqna

Full time
Prishtine
Sep 8

Administratore

Super Viva

Full time
Ferizaj
Sep 8

KUNDENBETREUER

The Headhunter ltd

Full time
Prishtine
Sep 7

Praktikant per Ekonomist/e

Ias Consulting

Full time
Prishtine
Sep 7

Gazetarë /praktikantë të sportit

Portali Informativ “Infolajmi”

Full time
Prishtine
Sep 7

Recepsionist

SWISS DIAMOND HOTEL PRISHTINA

Full time
Prishtine
Sep 7

Operatore Telefoni në Recepcion

SWISS DIAMOND HOTEL PRISHTINA

Full time
Prishtine
Sep 7

Mikpritës / Doorman

SWISS DIAMOND HOTEL PRISHTINA

Full time
Prishtine
Sep 7

Farmaciste e diplomuar

Linda.b

Full time
Prishtine
Sep 7

Ing. të Ndërtimtarisë apo Arkitekt

Lesna sh.p.k.

Full time
Prishtine
Sep 7

Teknike e farmacisë

Barnatorja Linda.B

Full time
Prishtine
Sep 7
Prishtine
Sep 5

Pastruese

Hotel Pejton

Full time
Prishtine
Sep 5

Frizerë

Passion

Full time
Prishtine
Sep 5

Banakier dhe Kamarier

Bistro Kitchen and Bar

Full time
Prishtine
Sep 5

Edukatore

Çerdhe/Kopshti

Full time
Fushe Kosove
Sep 5

Zyrtar për Financa dhe Administratë

Ministria e Shëndetësisë

Full time
Prishtine
Sep 5

Vozitës i makinave te rënda

K.R.U. Hidroregjioni Jugor SH.A. Prizren

Full time
Prizren
Sep 5

Avokat

Komuna e Pejës

Full time
Peje
Sep 5

5-Shitës/e në sektor

City Park Hipermarket

Full time
Fushe Kosove
Sep 5
Prishtine
Sep 5

Asistent Administrativ

Agjencia Kosovare e Pronës

Full time
Prishtine
Sep 5

Vende Te Lira Pune 7

Ministria e Punëve të Jashtme

Full time
Prishtine
Sep 5

Praktikant per Ekonomist/e

Ias Consulting

Full time
Prishtine
Sep 5
Prishtine
Sep 5

Administrative Officer

UNMIK

Full time
Prishtine
Sep 5

Human Dimension Officer 6

OSCE Mission in Kosovo

Full time
Prishtine
Sep 5

Drejtor i Divizionit të Teknologjisë Informative

Banka për Biznes sh.a

Full time
Prishtine
Sep 5

Laborante Mjekësore dhe Moter-Mami

Medical Institute FATI IM

Full time
Gjakove
Sep 4

Operator për printer industrial/digjital

Univers Reklama sh.p.k.

Full time
Prishtine
Sep 4

Chief of Party

IREX

Full time
Prishtine
Sep 4

Zyrtar Ligjor

Agjencia Kadastrale e Kosovës

Full time
Prishtine
Sep 4

Menaxher Ne Mobin Gjilan

Mobin

Full time
Gjilan
Sep 4

ASISTENT NË ADMINISTRATË

Mobin

Full time
Fushe Kosove
Sep 4

TRAJNIM NË FUSHËN E GAZETARISË HULUMTUESE

Qendra Kosovare për Gazetari Hulumtuese(QKGH)-preportr

Full time
Prishtine
Sep 4

Mekanik I Përgjithshëm

Startech Motors

Full time
Prizren
Sep 4
PRISHTINE
Sep 4

Menaxher i Degës – Podujevë

TEB BANK

Full time
PODUJEVE
Sep 4

Zyrtar i Teknologjise Informative (IT)

http://www.keptrust.org

Prishtine
Aug 27

Asistent Zyrtar i Pajtueshmërisë AML

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK)

Full time
Prishtine
Aug 12

Agjent i shitjes

M&SILLOSI Sh.p.k

Full time
Prishtine
Aug 5
Prishtine
Jul 28
Prishtine
Jul 26
Prishtine
Jul 26
Jul 25
Suhareka
Jul 25
Prishtine
Jul 25
Prishtine
Jul 17
Skenderaj
Feb 13
Prishtinë
Feb 8
Prishtinë
Feb 8
Prishtinë
Feb 8
Prishtinë
Feb 8

Ministria e Punëve të Jashtme (3...

Ministria e Punëve të Jashtme

Prishtinë
Feb 8

Ministria e Punëve të Brendshme (13...

Ministria e Punëve të Brendshme

Prishtinë
Feb 8

Kryeshef Ekzekutiv

Ministria e Administratës Publike

Prishtinë
Feb 8

Zyrtar i Lartë për Parandalimin e...

Agjencia Kundër Korrupsionit

Prishtinë
Feb 6

Zyrtar per Rrjeta dhe Helpdesk

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK)

Prishtinë
Feb 6

PEACE AND DEVELOPMENT OFFICER (NATIONAL POSITION)

United Nations Development Programme

Zveqan
Feb 6

Analist për Mbikëqyrje të Sistemeve të...

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK)

Prishtinë
Feb 6

Teknik i Muzeut

Muzeu Shtetëror i Kristaleve dhe Mineraleve

Stan Terg- Mitrovicë
Feb 6
Prishtinë
Feb 6

Konkurs për përkthyes

Zyra e Auditorit te Pergjithshem

Prishtinë
Feb 5