Vende Pune

Kompania “Nobel llaç’ zyra në Prishtinë, shpall konkurs për vendin e punës:

 

Përfaqësues Mjekësor

 

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kushte:

  • Të jetë i/e diplomuar në fakultetin e mjekësisë, stomatologjisë ose farmacisë;
  • Të jetë deri në moshën 30 vjeçare;
  • Të jetëi pajisur me leje të vozitjes dhe të ketë përvojë të mjaftueshme në vozitje;
  • Të ketë njohuri në përdorimin eMSOffice-it;
  • Të mos ketë pengesa udhëtimi;
  • Të jetë aktiv dhe dinamik në punë.

 

Përparësi do të kenë kandidatët që nuk kanë përvojë pune në këtë lëmi. CV-të me fotografi,në gjuhën angleze, mund t’i dërgoni në adresën: nobelilacrks@gmail.com tel:+381(0)38 6130 30

 

Afati i fundit per Aplikim: 30.11.2013

Nobel llaç

Nobel llaç
Aplikoni